Lees hieronder meer over mij als coach.

Coaching

Gas er op of juist gas er af?

Vaak staat hier een strakke pitch met inspirerende teksten en krachtige oneliners die je opzwepen, die je energie zo opstuwen dat je het liefst de koe bij de horen wil pakken en het roer direct 180 graden wil omgooien. Alles in één klap anders doen. 

Maar zo werkt het in mijn ogen niet.

Je je blik naar binnen richten en leren luisteren naar jezelf.  Dat is hoe het volgens mij wèl werkt. Dat kan onwennig zijn, soms zelfs onaangenaam. Maar ook verrassend en bevrijdend.  Bewuste verandering vraagt om kwetsbaarheid en inzicht. Dat kun je niet afdwingen, alleen ontdekken. Blijvend veranderen vraagt om een open, eerlijke blik en doorzettingsvermogen. Het is een continue proces.
Vaak leven we vanuit ons hoofd. Hierdoor missen we makkelijk signalen van het lichaam dat het niet zo lekker gaat. Door naar je lichaam te leren luisteren merk je wat goed voor je is. En dat is precies waar Zensitief voor staat. 


En wat kan jij hiermee?

Een coach heeft een bepaalde weg afgelegd en heeft daarin kennis opgedaan die voor jouw voordeel in te zetten is.
Humor, leergierig, eerlijk, creatief en vanuit oprechte interesse een connectie aangaan is wat mij als persoon kenmerkt.
Mocht jij behoefte hebben om op deze basis begeleid te worden dan ga ik graag het gesprek met je aan om te kijken wat ik voor je kan betekenen.


Lees hieronder meer over waaruit blijkt dat ik kan coachen en werkgever waar ik coach.

Waaruit blijkt dat ik kan coachen? 

Ik heb veel mensen mogen begeleiden op een vaak turbulente maar ook mooie, innerlijke en fysieke reis. 

Binnen de volwassen- en jeugddetentie, gesloten jeugdzorg en autismebegeleiding wordt gevraagd om intensieve zorg en begeleiding in complexe situaties. Met 20 jaar ervaring hierbinnen kom ik snel tot de kern. Ik heb ervaren dat achter ieder struikelblok een helpende kwaliteit verscholen zit die het pad naar verandering kan ondersteunen. En dat verandering vanuit je binnenste komt. 

In mijn vrije tijd coach ik als turn-trainster al meer dan 25 jaar kinderen en jeugd, met name op prestatief wedstrijdniveau. 

Ook geef ik yoga lessen aan volwassenen en kinderen.  Hier komt het fysieke en mentale samen. 

Durven leren en daardoor groeien kan alleen in een geestelijk en fysiek veilige omgeving. Dit is waar ik binnen mijn coaching voor sta.
 

Lees hieronder meer over werkgever waar ik coach. 

 Stichting de As

Met veel plezier ondersteun en coach ik bij Stichting de As gezinnen die met autisme te maken hebben;

Stichting de As biedt specialistische begeleiding en behandeling aan kinderen, jongeren en jongvolwassenen met een Autisme Spectrum Stoornis (ASS). Hierbij hanteren we een individuele en systemische benadering, gebaseerd op de hulpvraag. 
Je kunt bij ons rekenen op een persoonlijke aanpak en oprechte verbinding. Wij geloven dat je behandeling en terugval kunt voorkomen door specialistische begeleiding te bieden. We streven naar stabiliteit zodat ieder individu tot zijn recht komt, zijn/ haar talenten kan benutten en zichzelf kan ontplooien.